23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı coşkuyla kutladık.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımız

Mrt

Gezi kulübü atölye derslerinde başarı gösteren üç öğrenciyle tarihi yarımada gezisi gerçeklestirdi.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma ve AFAD kulübü öğrenci ve öğretmenleri sivil savunma haftası çerçevesinde deprem tatbikatını başarıyla tamamlamıştır.Aynı zamanda Ümraniye Çakmak İtfaiye Amirliğince olası bir yangının nasıl kontrol altına alınacağı ile ilgili okulumuz bahçesinde eğitim verilmiştir.

Mrt

Rumeli Üniversitesi Doktora Öğretim Üyesi Hüseyin Gündoğdu tarafından 12. Sınıf öğrencilerimiz Spor Bilimleri Fakültesi hakkında bilgilendirildi. Hüseyin Bey ve Dilan Hanıma teşekkür ediyoruz.

Şbt

Legrand Elektrik Eğitim ve İş Geliştirme Uzmanı Kadir Ataş tarafından 10 ve 11. sınıflarımıza "Enerji Verimliliği ve Elektrikli Araç  Şarj İstasyonları" eğitimi verilmiştir. Uzmanımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri tarafından düzenlenen “Deprem” konulu sergiye katılmıştır.

Yeditepe Üniversitesinden Elektronik Teknolojisi Öğr. Gör. Mehmet TÜVEN ve

Otomotiv Teknolojisi Öğr. Gör. Talip YILMAZ 12. Sınıf öğrencilerimize meslek yüksek okulu ve programlarının tanıtımını yaptılar. Uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Tev Zahide Zehra Garring Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine  okulumuzu ve alanlarını  tanıttık.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I. dönem karne törenimiz.

Beykoz Üniversitesi Raylı Sistemler Tanıtım

Ock

Proje Koordinatörü Salih Sağlam tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize "Imagine Tomorrow" adlı proje yarışması bilgilendirmesi yapılmıştır.