Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I. dönem karne törenimiz.

Beykoz Üniversitesi Raylı Sistemler Tanıtım

Ock

Proje Koordinatörü Salih Sağlam tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize "Imagine Tomorrow" adlı proje yarışması bilgilendirmesi yapılmıştır.

Ock

Matematik kulübü olarak Su doku,akıl oyunları etkinlikleri ve kitap ödüllü soru-yorum bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Ock

12. sınıf öğrencilerimiz ile Ümraniye Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Doktor Faruk Öndağ'ın gerçekleştirmiş   olduğu motivasyon fırtınası konulu seminere katıldık.

Ock

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri tarafından yazar Ali Emre’nin “Selahaddin Eyyübi ve Kudüs” konulu söyleşisi gerçekleştirildi.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimiz ile MBA Okulları Çakmak Kampüsünde Milli Savunma Üniversitesi seminerine katıldık

Ara

Ümraniye Belediyesi Motivasyon buluşmalarının 64.süne 12. sınıf öğrencilerimiz katılım sağladı.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimizle Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik. Organizasyonu sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Zuhal Polat hocamıza ve sunumu gerçekleştiren Öğr. Gör. Emre Çanayaz hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında okulumuzun Yaratıcı Yazarlık Atölyesi öğrencileri @losev1998 işbirliği ile okulumuzda bir etkinlik düzenledi. Rehberlik Öğretmenimiz Bilge Demirağ ile etkinlik sorumlusu öğretmenimiz Gülşah Yılmaz’a çok teşekkür ederiz.

Ümraniye 4. Kitap Fuarı gezisi

Kas

Ulusal Kurtuluş Savaşı'mızın lideri modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle andık.

Kas

Öğrencilerimiz Efe Berk Bayraktar ve Furkan Nesip Koçkara okul sporları judo dalında kendi yaş gruplarında İstanbul il 3. sü olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Fikir Sanat kulübü öncülüğünde cumhuriyetimizin 100. yılında atamızın huzurundaydık.